Sogesong

Folkesanger Øyonn Groven Myhren og felespiller Anne Hytta dyrker balladen, og presenterer SogeSong - en konsert utenom det vanlige! Eventyrlige skildringer og vakre melodier blir framført med sang, lyrer og middelalderfidler. Alderdommelig og flunkende nytt. De varierte instrumentene og klangene bygger opp under det alderdommelige preget, men framføringene er høyst levende fra to framstående folkemusikere med røtter i Telemarkstradisjonen. Øyonn Groven Myhren har vunnet landskappleiken i vokal to ganger, og mottatt flere priser. Hun er Sagapris-vinner fra 1997. I tillegg…

Sorter etter:

Folkesanger Øyonn Groven Myhren og felespiller Anne Hytta dyrker balladen, og presenterer SogeSong – en konsert utenom det vanlige! Eventyrlige skildringer og vakre melodier blir framført med sang, lyrer og middelalderfidler. Alderdommelig og flunkende nytt. De varierte instrumentene og klangene bygger opp under det alderdommelige preget, men framføringene er høyst levende fra to framstående folkemusikere med røtter i Telemarkstradisjonen.

Øyonn Groven Myhren har vunnet landskappleiken i vokal to ganger, og mottatt flere priser. Hun er Sagapris-vinner fra 1997. I tillegg til den norske folkemusikken, har hun arbeidet med middelaldermusikk, blant annet gjennom ensemblet Aurora Borealis. I 2001 ga hun ut CD-en Nivelkinn i samarbeid med Odd Nordstoga, og med tekster av Aslaug Vaa. De vant Spellemannprisen i 2002 i klassen folkemusikk/gammeldans.