Geitungen

Geitungen er: Vidar Skrede som trakterer hardingfele, fele og gitarer på platen. Han er frilans musiker og er med i en rekke nordiske band som Den Store Norske Gitarkvartett, NOMAS, The Secret Carpet Club, Fant&Fente, AAMOS, Stimenn og Vidar Skrede DYNAMO BAND, og har master i nordisk folkemusikk fra Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Olav Christer Rossebø trakterer fele, mandolin, mandola og gitar på platen. Han er frilans musiker, kjent fra band som blant annet Bergen Mandolinband, Earlybird Stringband, Fant&Fente og…

Sorter etter:

Geitungen er:
Vidar Skrede som trakterer hardingfele, fele og gitarer på platen. Han er frilans musiker og er med i en rekke nordiske band som Den Store Norske Gitarkvartett, NOMAS, The Secret Carpet Club, Fant&Fente, AAMOS, Stimenn og Vidar Skrede DYNAMO BAND, og har master i nordisk folkemusikk fra Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.
Olav Christer Rossebø trakterer fele, mandolin, mandola og gitar på platen. Han er frilans musiker, kjent fra band som blant annet Bergen Mandolinband, Earlybird Stringband, Fant&Fente og Filibuster, og har kandidat i utøvende folkemusikk ved Norges Musikkhøgskole i Oso.
Håvard Ims trakterer torader på platen. Han er tidligere norgesmester på torader.