Erlend Apneseth

Erlend Apneseth er en prisbelønnet A-klasse spelemann, med en solid forankring i tradisjonsmusikken. Han har samarbeidet tett med både dansere (Carte Blanche), forfattere som Erlend O Nødtvedt og teatergruppen Västanå teater. Apneseth er han en musiker som stadig søker nye uttrykk og nye utfordringer. Han vant Grappas debutantpris i 2012, og spilte inn debutplaten Blikkspor året etter. Albumet ble produsert av Arve Henriksen og fikk rosende omtale fra både folkemusikk-, jazz og samtidspresse. Hans andre album "Det Andre Rommet" sammen…

Sorter etter:

Erlend Apneseth er en prisbelønnet A-klasse spelemann, med en solid forankring i tradisjonsmusikken. Han har samarbeidet tett med både dansere (Carte Blanche), forfattere som Erlend O Nødtvedt og teatergruppen Västanå teater.
Apneseth er han en musiker som stadig søker nye uttrykk og nye utfordringer. Han vant Grappas debutantpris i 2012, og spilte inn debutplaten Blikkspor året etter. Albumet ble produsert av Arve Henriksen og fikk rosende omtale fra både folkemusikk-, jazz og samtidspresse.
Hans andre album "Det Andre Rommet" sammen med en trio bestående av gitarist Stephan Meidell og Øyvind Hegg-Lunde ble sluppet i februar 2016 på HUBRO og fikk eksepsjonelt gode anmeldelser i bl.a. BBC Music Magazine og MOJO. Albumet vant en Folkelarm-pris i åpen klasse og ble også nominert til en Spelemann i samme katergor.