asamisimasa

asamisimasa ble grunnlagt i 2001 av musikere med felles lidenskap og interesse for avant-garde musikk og dens historie. Siden da har ensemblet bestilt og urfremført en lang rekke flermediale verker, gjerne fremført i en kontekst av klassisk repertoar og verk fra den historiske avant-garden. asamisimasa har samarbeidet med mange kjente samtidskomponister både i Norge og internasjonalt. Deres debutalbum med musikk av Simon Steen-Andersen vant Spellemannsprisen 2012 for beste utgivelse i kategorien samtidsmusikk. Kommende utgivelser inkluderer plater for Sub Rosa og…

Sorter etter:

asamisimasa ble grunnlagt i 2001 av musikere med felles lidenskap og interesse for avant-garde musikk og dens historie. Siden da har ensemblet bestilt og urfremført en lang rekke flermediale verker, gjerne fremført i en kontekst av klassisk repertoar og verk fra den historiske avant-garden.

asamisimasa har samarbeidet med mange kjente samtidskomponister både i Norge og internasjonalt. Deres debutalbum med musikk av Simon Steen-Andersen vant Spellemannsprisen 2012 for beste utgivelse i kategorien samtidsmusikk. Kommende utgivelser inkluderer plater for Sub Rosa og WERGO. asamisimasa mottar Kulturrådets ensemblestøtte.
 
www.asamisimasa.com