Tove K

Sorry, this entry is only available in Norsk.Tove Kampestuen Heyerdahl (født 12. september 1972 i Mosjøen) er utdannet skuespiller fra Statens Teaterhøgskole. Hun har jobbet ved en rekke teaterscener som skuespiller, og har medvirket i flere TV-serier på NRK. Hun er også snart utdannet journalist, noe hun selv sier var ment for å få dreis på skrivingen, men har endt opp som låtskriver på heltid. Heyerdahl har vært engasjert ved Det norske teatret, deriblant i Skjærgårdsflørt, ved Teater Ibsen (Gjengangere)…

Sort by:

Sorry, this entry is only available in Norsk.

Tove Kampestuen Heyerdahl (født 12. september 1972 i Mosjøen) er utdannet skuespiller fra Statens Teaterhøgskole. Hun har jobbet ved en rekke teaterscener som skuespiller, og har medvirket i flere TV-serier på NRK. Hun er også snart utdannet journalist, noe hun selv sier var ment for å få dreis på skrivingen, men har endt opp som låtskriver på heltid.
Heyerdahl har vært engasjert ved Det norske teatret, deriblant i Skjærgårdsflørt, ved Teater Ibsen (Gjengangere) og Trøndelag Teater (Hamlet, Bør Børson, Spelemann på taket, Rent). Hun var også musikkansvarlig for Naken på Hålogaland Teater. Hun har videre spilt i filmene Framtiden kommer bakfra, Svarte sekunder, Elskede Poona og i serien Soria Moria.

September 2012