Lillebror

Sorry, this entry is only available in Norwegian Bokmål. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.Medlemmene av gruppa Lillebror traff hverandre i studietiden, ved Den Gyldne Omvei på Inderøy i 2011. I dag spiller de med både seg selv og andre i en rekke prosjekter. I Lillebror er de en sammensveisa gjeng bestående av to sunnmøringer, en oslogutt, en bæring og en…

Sort by:

Sorry, this entry is only available in Norwegian Bokmål. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Medlemmene av gruppa Lillebror traff hverandre i studietiden, ved Den Gyldne Omvei på Inderøy i 2011. I dag spiller de med både seg selv og andre i en rekke prosjekter. I Lillebror er de en sammensveisa gjeng bestående av to sunnmøringer, en oslogutt, en bæring og en østerdøl.Sammen spiller de Prøysen. Det gjør de på sin egen måte, med kjærlighet for melodiene og tekstene, og med all spilleglede de får fra den ene perla av ei vise etter den andre – man finner så mye i disse sangene… Og de er ikke bare sterke; det er også mange av dem! ”Vi fikk et forhold til noen av dem som barn. Likevel vender vi støtt og stadig tilbake for å oppdage noe nytt. Fra visa om selveste Jørgen hattemaker og Kong Salomo, til den som trøster oss med at vi alltids får en dag i mårå”.
Bandet består av Siril Malmedal Hauge, Alf Hulbækmo, Martin Miguel Almagro Tonne, Martin Lie Svendsen og Henrik Lødøen.