Julie Kleive

Sorry, this entry is only available in Norsk.Julie Kleive er en norsk sanger og låtskriver som beveger seg ubesværet mellom sjangre, og hennes sterke formidlingsevne og ujålete musikalitet har gjort henne til en ettertraktet sanger i vidt forskjellige musikalske kontekster. Hun har samarbeidet med et mangfold av komponister, artister, musikere, kor og band. Det unike som kan oppstå i samarbeidet og fellesskapet med andre mennesker er en sterk og viktig drivkraft for henne. Flere av prosjektene hun har medvirket i,…

Sort by:

Sorry, this entry is only available in Norsk.

Julie Kleive er en norsk sanger og låtskriver som beveger seg ubesværet mellom sjangre, og hennes sterke formidlingsevne og ujålete musikalitet har gjort henne til en ettertraktet sanger i vidt forskjellige musikalske kontekster.
Hun har samarbeidet med et mangfold av komponister, artister, musikere, kor og band. Det unike som kan oppstå i samarbeidet og fellesskapet med andre mennesker er en sterk og viktig drivkraft for henne. Flere av prosjektene hun har medvirket i, har ledet til plateutgivelser og konsertvirksomhet på små og store scener i inn-og utland.
Hun har blant annet mottatt Bærum kommunes kulturstipend for videre kunstnerisk utvikling, og Budstikkas stipend for unge kunstnere.
Kleive har sin utdanning fra Institutt for musikkvitenskap ved UiO, og våren 2018 fullførte hun sin mastergrad i musikkterapi ved Norges musikkhøgskole. Hennes valg av utdanning springer ut fra kjernen i hennes utøvende virke, som er musikkens evne til å danne møtepunkt mellom mennesker.
Oktober 2018