Ruth Wilhelmine Meyer

Ruth Wilhelmine Meyer har hovedfag i musikk fra Griegakademiet og 2-årig studium ved musikkhøgskolen i Salzburg: Mozarteum. Hun er frilans sanger og vokalutforsker med et stemmespenn på 5 oktaver, og gjør konserter og vokalperformances i Norge og Europa. Synne Skouen har skrevet flere verk for henne, bl.a «Rárier for en kjole - changing identities» - en a capella nonverbal spesialskrevet miniopera for solostemme og ungdomskor. Regi og koreografi: Sølvi Edvardsen. Meyer er fast vokalsolist i det polske orkesteret Grzech Piotrowski…

Sorter etter:

Ruth Wilhelmine Meyer har hovedfag i musikk fra Griegakademiet og 2-årig studium ved musikkhøgskolen i Salzburg: Mozarteum. Hun er frilans sanger og vokalutforsker med et stemmespenn på 5 oktaver, og gjør konserter og vokalperformances i Norge og Europa. Synne Skouen har skrevet flere verk for henne, bl.a «Rárier for en kjole – changing identities» – en a capella nonverbal spesialskrevet miniopera for solostemme og ungdomskor. Regi og koreografi: Sølvi Edvardsen.

Meyer er fast vokalsolist i det polske orkesteret Grzech Piotrowski World Orchestra. Hun er medlem av trioen AKKU, sammen med Lars Andreas Haug/ tuba og Elfi Sverdrup/ vokal, Knut Aalefjær/ perkusjon og Grzech Piotrowski/ saksofon. Meyer har samarbeidet med Agnes Buen Garnås på flere prosjekter. På den sceniske konserten LJOD var også Marilyn Mazur/ perkusjon og Helen Davies Mikkelborg/ harpe medmusikere. Ruth Wilhelmine Meyer er timelærer på Norges musikkhøgskole og Ole Bull akademiet.

November 2010