Joachim Kwetzinsky

Joachim Kwetzinsky er en fremtredende norsk pianist med allsidig erfaring som solist, kammermusiker og akkompagnatør. Han har urfremført over 30 verker av norske og utenlandske komponister, og i 2010 utkom hans første solo-cd, Polyphonic Dialogues, med musikk av Sjostakovitsj og Shchedrin, på plateselskapet 2L. Sammen med cellist Johannes Martens har han spilt inn Elliot Carters cellosonate for 2L, samt albumet Marcus Paus på Aurora i 2013. Kwetzinsky har gitt konserter over hele Skandinavia og i Frankrike, Italia, Spania, Hellas, Østerrike,…

Sorter etter:

Joachim Kwetzinsky er en fremtredende norsk pianist med allsidig erfaring som solist, kammermusiker og akkompagnatør.
Han har urfremført over 30 verker av norske og utenlandske komponister, og i 2010 utkom hans første solo-cd, Polyphonic Dialogues, med musikk av Sjostakovitsj og Shchedrin, på plateselskapet 2L. Sammen med cellist Johannes Martens har han spilt inn Elliot Carters cellosonate for 2L, samt albumet Marcus Paus på Aurora i 2013.
Kwetzinsky har gitt konserter over hele Skandinavia og i Frankrike, Italia, Spania, Hellas, Østerrike, Tyskland, Nederland, Island, Tsjekkia, Litauen, USA, Kina, Oman, Bangladesh, Jordan, Sudan, Libanon og Russland. Han har også opptrådt som solist under bl.a Festspillene i Bergen, Festspillene i Nord-Norge, Nordland musikkfestuke, Ultima, Christmas at the Kremlin og Wörthersee Classics.
Joachim Kwetzinsky har tidligere vunnet Robert Levins Festspillpris, vært prisvinner i den internasjonale Concours Grieg og en av artistene i Rikskonsertenes treårige lanseringsprogram INTRO-klassisk.
Okt. 2018