David Bratlie

David Bratlie (1972) har diplomutdannelse i komposisjon fra Norges Musikkhøgskole, hvor han de siste to årene også har undervist i komposisjon. Han har skrevet musikk for kammerensembler, solister og orkester så vel som elektroakustisk musikk. Han har samarbeidet med mange av de ledende utøvere av ny musikk i Norge, som blant andre Cikada, Oslo Sinfonietta, Poing, Kjell Tore Innervik, Einar Henning Smebye, Rolf Erik Nystrøm, Thomas Kjekstad, Sunneva Rødland Wettre og Magnus Loddgard foruten Nordic Voices - med framførelser på konserter og festivaler…

Sorter etter:

David Bratlie (1972) har diplomutdannelse i komposisjon fra Norges Musikkhøgskole, hvor han de siste to årene også har undervist i komposisjon. Han har skrevet musikk for kammerensembler, solister og orkester så vel som elektroakustisk musikk. Han har samarbeidet med mange av de ledende utøvere av ny musikk i Norge, som blant andre Cikada, Oslo Sinfonietta, Poing, Kjell Tore Innervik, Einar Henning Smebye, Rolf Erik Nystrøm, Thomas Kjekstad, Sunneva Rødland Wettre og Magnus Loddgard foruten Nordic Voices – med framførelser på konserter og festivaler i inn- og utland.

Bratlies komposisjoner – både instrumental- og vokalmusikken – har ofte en innfallsvinkel til det religiøse. En gjennomgående motivasjon er å belyse og reflektere over viktige områder i de Bibelske skrifter – som åpenbaringens natur og skriftenes iboende uttrykkspotensiale. 

2008