Atle Sponberg

Atle Sponberg er konsertmester i Kringkastingsorkesteret. Han er også medlem av Det Norske Kammerorkester, og benyttes ofte som solist og leder. Som solist har han blant annet opptrådt med Oslo Filharmoniske Orkester, Kringkastingsorkesteret og Riverside Symphony i New York. Han har hatt recital under Festspillene i Bergen, deltatt i Oslo Kammermusikkfestival med Truls Mørk og Lars Anders Tomter, Stavanger Kammermusikkfestival og festivalene i Risør og på Elverum. Sponberg studerte fiolin hos Isaac Schuldman ved Norges musikkhøgskole, hvor han mottok Szeryng-prisen,…

Sorter etter:

Atle Sponberg er konsertmester i Kringkastingsorkesteret. Han er også medlem av Det Norske Kammerorkester, og benyttes ofte som solist og leder. Som solist har han blant annet opptrådt med Oslo Filharmoniske Orkester, Kringkastingsorkesteret og Riverside Symphony i New York. Han har hatt recital under Festspillene i Bergen, deltatt i Oslo Kammermusikkfestival med Truls Mørk og Lars Anders Tomter, Stavanger Kammermusikkfestival og festivalene i Risør og på Elverum.

Sponberg studerte fiolin hos Isaac Schuldman ved Norges musikkhøgskole, hvor han mottok Szeryng-prisen, og med Herman Krebbers i Amsterdam. Han har spilt inn fl ere CD-er som solist og kammermusiker og er også med på utgivelser med argentinsk tango og samtidsmusikk.