Magne Hegdal – BIT20 Ensemble

MAGNE HEGDAL: POUR ENSEMBLE · FOR 3 · BONA NOX-WOLFGANG Imer…N MEMORIAN

BIT20 Ensemble · Ricardo Odriozola, violin · Ingar Bergby, conductor · Ricardo Odriozola, violin · Sally Guenther, cello · Jarle Rotevatn, piano · Fox Fehlin, violin · Espen Lilleslåtten, viola ·

Magne Hegdal møter musikken med en spontan, nesten ”naiv” oppdagerglede og med oppriktig nysgjerrighet.

kr 139

Sjanger: Chamber Music

Magne Hegdal og de musikalske naturtilstander

Magne Hegdal er på mange måter en utypisk komponist som aldri har sluttet å være nysgjerrig. For få år siden foretok Hegdal et kraftig skille i estetikk – overraskende for mange som hadde opplevd han som bunnløst ærlig over for sin egen radikale musikktenkning. Men de som kjente ham bedre visste at dette er en konsekvens av en ærlighet overfor musikken, der personen må tre tilbake i diskusjonen om hva som er viktigst.

Magne Hegdal møter musikken med en spontan, nesten ”naiv” oppdagerglede og med oppriktig nysgjerrighet. Igrunnen en altfor sjelden opplevelse: hvor ofte møter man en komponist som så spontant og medrivende kan fryde seg over andres musikk, ikke minst den eldre musikken? Gleden deles gjerne med andre, og i formidlingen lyser gleden i øynene og følges opp av en energisk gestikulering. På dette albumet får vi høre tre av Hegdals radikale og nyskapende verker, fremført av BIT20 Ensemble.

Arild Erikstad |BIT20 Ensemble |Ingar Bergby |Magne Hegdal |Ricardo Odriozola |Sally Guenther

Utgivelsesdato: 07.11.1994

EAN : 7044581349830

Katalognummer: ACD4983

Priskategori : CD